قابل توجه دانشجویان محترم که تمایل دارند در دو رشته تحصیلی به شکل همزمان تحصیل کنند.

ارزیابی و حداقل نمره قابل قبول آزمون زبان انگلیسی

با توجه به سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور هم‌افزایی روزافزون در زمینه‌های مختلف علوم و فناوری و تربیت انسان‌های مسلّط در دو رشته تحصیلی و کسب مهارت‌های لازم، شیوه‌نامه تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی غیرپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

داوطلبان عزیز می‌توانند از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری (۹۹ – ۹۸) با مراجعه به اداره آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از شرایط جامع این طرح آگاه شوند و در صورت تمایل ثبت‌نام نمایند.
اشتغال به تحصیل در دو رشته همزمان، گامی موثر به سوی دانایی بیشتر و طرحی موفق برای آنان خواهد بود.

که قبلا به هر دلیلی نتوانسته‌اند مقاطع اولیه تحصیل را به شکل تخصصی سپری کنند.
کسب اطلاعات تلفنی از طریق خطوط ارتباطی ۳۵۲۲۵۰۰۶ ۰۲۳ و ۳۵۲۲۵۰۰۷ ۰۲۳ اداره آموزش واحد دامغان میسر است.
با بهترین آرزوها

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان