مراسم اولین سالگرد تدفین ۲ شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

مراسم اولین سالگرد ستاره باران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به نور حضور دو شهید گمنام – ۲ پرستوی عاشق  و دو آلاله حسینی  در آستانه میلاد دخت نبی اکرم (ص) برگزار شد .
یکسال از به خاک  آرمیدن دو شهید خوشنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گذشت.
حضور این دو آلاله سرخ فام،  فضای دانشگاه را عطرآگین و مملو از معنویت و شعورنموده است .
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در یکمین سالگرد حضور این دو آیه­ی غمزه و معرفت در این واحد دانشگاهی مراسم  با شکوهی را  در مسجد الغدیر دانشگاه و در جوار مقبره الشهدای گمنام، با حضور پرشور مسئولین نهادها و ادارات ، دانشگاهیان ، بسیجیان ، مردم شهید پرور شهرستان دامغان و کارکنان واحد دامغان برگزار نمود .
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان در حاشیه برگزاری این مراسم بیان کرد : یکسال از حضور پر رنگ و معنوی شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گذشت و ما طی این یکسال شاهد موفقیتهای زیادی بوده ایم که همه از کرامات حضور این بزرگواران در این واحد دانشگاهی است . ما خود را مدیون این عزیزان و سایر شهدای انقلاب اسلامی می دانیم زیرا عزّت انقلاب و سربلندی مملکت اسلامی ما به دلیل جانفشانی های این عزیزان است و اگر اینگونه راحت و آسوده دانشجویان و اساتید ما به علم آموزی و نشر علم می پردازند همه را به خون شهدا بدهکار هستیم .
رییس واحد دامغان همچنین ادامه داد : ایثار و شهادت در شمار عالی ترین مفاهیم الهی و حاصل متعالی ترین ارزشهایی است که می تواند جامعه انسانی را به تکامل و تعالی برساند و والاترین برکات را به آن ببخشد.پیام و آرمان شهدا به دلیل عظمت مرتبه ای که شهدا بدان دست یافته اند عالی ترین پیامها و از جنس پیام انبیاء الهی است. تدفین شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی باعث بوجود آمدن فضا و روحیه معنوی در دانشجویان ، اساتید و کارکنان واحد در کنار فراگیری علم ودانش پژوهی شده است .
دکتر عباسپور در خاتمه از همه عزیزانی که با حضورشان بر مجد و بزرگی این مراسم افزودند و با آرمانهای نظام و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند ، تشکر کرد و ادامه داد : طرح احداث یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نیز به تأیید رسیده است که به حول و قوه الهی در آینده نزدیک شاهد شروع کار عمرانی و اجرای طرح یادمان خواهیم بود . وی همچنین به بیانات مقام معظم رهبری  در خصوص تدفین شهدای گمنام اشاره کرد و گفت : تکریم شهیدان، تکریم ایثار و اخلاص است. تکریم دلهای نورانی و جان های لبریز از صفا و نورانیت است و دانشگاه تلاش می کند که موجبات شادی روح این بزرگواران را با توسعه اهداف والاشان فراهم سازد.