مراسم گرامیداشت مقام استاد در واحد دامغان

به مناسبت پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد . در این جلسه که با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی برگزار گردید دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن تبریک به تمامی اساتید فرهیخته حاضر در جلسه،  شهادت طلبی و ولایت مداری را به عنوان وجه مشترک روز معلم و روزمادر دانست و بیان داشت : این مطلب بدان دلیل است که حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت مولا علی (ع) جان خود را به خطر انداخت و شهید مطهری هم جان خود را تقدیم ولایت ونظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرد .
وی بیان داشت امام راحل فرمودند : اساتید و معلمان جا پای انبیا گذاشتند. لذا با توجه به فرمایش بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، شغل شما اساتید بزرگوار بسیار تأثیر گذار است و دانشجویان به شدت از حرکات ، رفتار ، گفتار و کردار شما عزیزان تأثیر می پذیرند .
رییس واحد دامغان همچنین در ادامه صحبتهای خود بیان کرد : هرجا که موفقیتی در تمامی زمینه ها ایجاد می شود حضور معلمان و اساتید بسیار ملموس است . لذا برای اینکه بتوانیم تولید علم داشته باشیم و علم خود را در کتاب خلاصه نکنیم بایستی به فعالیت پژوهشی و تجاری سازی این فعالیتها روی بیاوریم . دانشمندان و عالمان بدون عمل در هیچ جای دنیا ارزشی ندارند ،بنابراین استفاده از ظرفیتها و استعدادهای علمی شما عزیزان در راستای افزایش بهره وری و بازدهی مثبت فعالیتهای علمی باید در رأس امور قرار گیرد. اکنون کیفی سازی فعالیتهای آموزشی در جهان مطرح است و ما نیز نباید از این قافله عقب بمانیم و این میسر نخواهد شد جز با تلاش همه جانبه معلمین و اساتیدی که علم خود را فرهنگ اسلامی این مرزو بوم گره زده اند .
دکتر عباسپور در ادامه صحبتهای خود به ذکر توفیقات علمی ، پژوهشی و فرهنگی واحد دامغان طی سالهای اخیر پرداخت و اعلام داشت : توجه واحد به انجام فعالیت های فرهنگی با عنایت ویژه دکتر دانشجو به مقوله فرهنگ ، بسیار نمود داشته است که در این راستا برگزاری ۳ دوره باشکوه نماز جمعه ، تشکیل کمیته های تخصصی فرهنگی ویژه دانشجویان ، کارکنان و اساتید و نهایتاً تدفین دو پرستوی عاشق (شهید گمنام ) بخشی از فعالیت های فرهنگی این واحد دانشگاهی است . همچنین ارتقاءامتیازات پژوهشی ، ارتقاء ایجاد رشته های کار و مؤثر در بحث تحصیلات تکمیلی به ۲رشته در مقطع دکتری تخصصی و۴۴ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و نهایتاً تجمیع فعالیتها و ارتقاء درجه واحد از بسیار بزرگ به جامع ، گوشه ای توفیقات این واحد بوده که منحصر به شخص نیست و مجموعه عزیزانی که در این واحد تلاش می نمایند اعم از اساتید ، کارکنان ومسئولین شهری در این موفقیتها نقش داشتند .
در ادامه این جلسه از اساتید برتر دانشکده ها ، مدیران گروه های آموزشی و موثرین در ارتقاء واحد تقدیر  و تشکر شد و هدیه و لوح یادبود مراسم به آنان اهدا گردید .