مسن ترین دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از پایان نامه خود دفاع کرد

نصرت الله موحدی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی جانوری گرایش تکوین ورودی سال ۱۳۸۹، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بعنوان مسن ترین دانشجوی این واحد دانشگاهی از پایان نامه خود با عنوان " مطالعه جمجمه های پستانداران و گوشتخواران استان گلستان " با نمره کامل دفاع کرد.

این دانشجو که نام خود را به عنوان مسن ترین دانشجو از بدو تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکنون به ثبت رسانده است متولد سال ۱۳۱۰ واهل گرگان می باشد که با همتی ستودنی انگیزه خود را از ادامه تحصیل ، ارتقاء سطح معلومات تخصصی خود عنوان کرده است . وی پایه گذار موزه جانورشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان بوده باشد و همگام با فرزندانش که تماماً تحصیلات عالیه دارند اقدام به ادامه تحصیل نموده است . موحدی بازنشسته آموزش و پرورش گرگان بوده و سابقه چندین سال تدریس و همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در آزمایشگاههای بیوشیمی، زیست جانوری و فیزیولوژی را دارد .

مسن ترین دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دامغان با اخذ نمره کامل ۱۸از ۱۸ و درجه عالی از پایان نامه خود دفاع نمود ومورد تشویق اساتید حاضر در جلسه دفاع و علی الخصوص دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان قرار گرفت .