معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای از همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست برای رفع ابهامات در زمینه مستندات علمی تا روز شنبه به پرسش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پاسخ دهند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط‌ عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت پژوهش و فناوری اطلاعیه‌ای خطاب به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درباره مستندات علمی صادر کرد. متن این اطلاعیه به این شرح است:
برای رصد کشوری و تدوین راهکارهای مناسب برای موضوع "بحث ابهامات در زمینه مستندات علمی"، لازم است لینک پرسشنامه‌های طراحی شده به وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اطلاعات زیر در اختیار چهار گروه تعیین شده و در همه واحدهای دانشگاهی، به صورت آنی قرار گیرد.
لطفا به مخاطبان مربوطه اطلاع رسانی مناسب انجام شود تا افراد حداکثر تا روز شنبه ۱۳۹۵/۹/۶ پرسشنامه‌ها را تکمیل کنند.