معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دامغان:

امتحانات شاخص آگاهی‌های تخصصی دانشجویان است

دکتر نعمتی دامغان

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اعلام اینکه امتحانات شاخص آگاهی و دانایی دانشجویان است؛ گفت: امتحانات پایان نیم‌سال اول تحصیلی جاری در ۱۵ روز برگزار می‌شود و حضور استادان در جلسات آزمون ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر نعمت‌الله نعمتی در حاشیه برگزاری امتحانات خاطرنشان کرد: «امتحانات پایان نیم‌سال اول تحصیلی ۹۷96 واحد دامغان از ۱۶ دی آغاز شده و تا ۳۰ دی ادامه خواهد داشت.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دامغان، امتحانات را به عنوان هفته هفدهم از مجموعه فعالیت‌های آموزشی در طول ترم معرفی کرد و گفت: «حضور استادان در جلسه امتحان موجب دلگرمی دانشجو خواهد بود لذا برابر با مقررات، استادان در جلسات امتحانی حاضر خواهند شد.»

نعمتی افزود: «در ترم جاری در ۴۵ وعده امتحانی از ۱۵۰۰۰ نفر آزمون گرفته می‌شود و ۴۲ نفر از همکاران دانشگاهی از همه حوزه‌های عملیاتی دانشگاه، مراقبت از آزمون را بعهده دارند و قبل از برگزاری اولین آزمون هم جلسه توجیهی برگزار شد و همکاران با شرح وظایف خود آشنا شدند و نکات مربوط به رعایت عدالت آموزشی و همکاری و همراهی با دانشجویان، گوشزد شد.»

معاون آموزشی واحد دامغان از دانشجویان خواست از همراه داشتن وسایل اضافی و بویژه تلفن همراه پرهیز کنند و نیز توصیه کرد: «ضرورت دارد؛ دانشجویان با مطالعه دقیق و با حفظ آرامش در جلسات آزمون حاضر شوند و حداقل ۱۵ دقیقه قبل از برگزاری در محل آزمون باشند و همه نکات اعلام شده را رعایت کنند تا با آسودگی خاطر، دوره امتحانات را سپری کنند.»