معاون پارلمانی دانشگاه آزاد:دانشگاه آزاداسلامی محور تربیت اندیشمندان ایرانی است

حجت الاسلام ملک محمدی معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از حوزه برگزاری آزمون دکتری تخصصی واحد دامغان :
دانشگاه آزاد اسلامی محور تربیت اندیشمندان ایرانی است .
اولین دوره آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در دو رشته فیزیولوژی گیاهی و فیزیولوژی جانوری در این واحد دانشگاهی برگزار شد .
حجت الاسلام والمسلمین ملک محمدی معاون امور مجلس دانشگاه آزاداسلامی، دکتر رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ، علی آبادی فرماندار و جمعی از مسئولین شهری از این آزمون بازدید بعمل آوردند.
معاون پارلمانی دانشگاه در جلسه ای که به منظور ارتقای فعالیت های آموزشی و پژوهشی واحد دامغان در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد بیان داشت : ارتقاء دانش و تربیت اندیشمندان ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی، موهبت الهی و این حرکت علمی سازنده که میهن اسلامی را قرین با افتخار نموده موجب فخر و مباهات دانشگاه است که البته شایسته ملت بزرگ ایران اسلامی می باشد .
ملک محمدی پس از بازدید از حوزه آزمون دکتری تخصصی اعلام کرد : واحد دامغان طی سالهای اخیر در تمامی جنبه های علمی ، فرهنگی ، آموزشی ، پژوهشی ، دانشجویی و عمرانی فعالیت های قابل اعتنایی داشته و شایسته تقدیر است .
تأسیس ۵ دانشکده مصوب، پردیس علوم و تحقیقات ، وجود بیش از ۴۵ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و حضور ۲ رشته گرایش دکتری تخصصی ، ارتقای امتیازات این واحد در راستای جامع شدن ، تدوین نقشه جامع فرهنگی ، تکمیل فضاسازی و تامین نسبی رفاه دانشجویان، برگزاری همایشهای بین المللی و ملی که باعث آشنایی سفیران علمی کشورهای جهان با فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی و علی الخصوص زیرساختهای پژوهشی این واحد دانشگاهی گردیده از جمله  اقدامات تاثیر گذار در وصول اهداف جامع دانشگاهی است.
دکتر رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز خوشنودی از برگزاری آزمون دکتری تخصصی و با اشاره به توفیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت : دامغان شهری دانشگاهی است و انصافا ظرفیت لازم در تاسیس رشته گرایش های زیرمجموعه پزشکی وجود دارد که باید با توجه به زیرساخت های آماده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ، به سمت و سوی پرورش دانشجو در زیرگروه پزشکی گام برداشت .
فرماندار دامغان نیز با سپاس به آستان حضرت پروردگار بنا به برخورداری از نعمت آموزش عالی با اتکا به ظرفیت های واحد دامغان گفت : تاثیر دو سویه دانشگاه واحد دامغان و شهر دامغان توسعه یافته و قابل توجه است.
فرماندار با اشاره به آنکه دامغان شهری دانشگاهی است اشاره کرد : واحد دامغان با گام هایی بلند، فعلتوسعه مندی دانشگاهی را صرف کرده است و در ادامه مسیر برای ارتقا توسعه این واحد از خداوند متعال درخواست عنایت بیشتر داریم.