مهندس هاشمی:فعالیت های عمرانی واحددامغان از لحاظ کمی و کیفی شرایط مطلوبی دارد

مهندس محسن هاشمی در بازدید از واحد دامغان :
فعالیت های عمرانی واحد دامغان از لحاظ کمی و کیفی شرایط مطلوبی دارد
مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد دامغان بازدید کرد .
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید از واحدها و مراکز آموزشی استان سمنان ، از واحد دامغان بازدید کرد. مهندس هاشمی در حاشیه این بازدید که با همراهی دکتر غلامحسن واعظی معاون هماهنگی استان سمنان، روسای واحدهای دانشگاهی استان سمنان و جمعی از اساتید و همکاران واحد دامغان همراه بود به خبرنگار آنا گفت : فعالیت های عمرانی این  واحد دانشگاهی از لحاظ کمی و کیفی در شرایط مطلوبی است و میزان سرانه فضاهای آموزشی ، پژوهشی و خدماتی و رفاهی بیش از ده متر تعیینی دانشگاه آزاد اسلامی و نزدیک به ۱۳ مترمربع استاندارد فضاهای آموزشی کشور است .
مهندس هاشمی میزان فضای سبز و محوطه سازی واحد دامغان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و مقرر داشت دانش فضا سازی این واحد دانشگاهی به سایر واحدها نیز ارائه گردد .
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی میزان پروژه های در دست ساخت را ۳۰۰ پروژه در ایران اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد با حمایت های سازمانی بتوان این پروژه ها را در کمترین فرصت به اتمام رساند.
مهندس هاشمی برابر با سیاست های اعلام شده رییس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد : شورای عالی معماری در دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده و مقرر است با فرهنگ معماری ایرانی اسلامی ، فضای دانشگاه ها تلطیف شود .
هاشمی پس از تقدیم گل به مقبره شهیدان خوشنام دانشگاه و قرائت فاتحه، از ساختمان دانشکده فنی و مهندسی – دانشکده داروسازی ، دانشکده حقوق و مجموعه آزمایشگاه ها – تالار پذیرایی دانشجویی – مجموعه ورزشی – خوابگاه دانشجویی و مسجد الغدیر بازدید بعمل آورد و در بازدید از پروژه در دست احداث استخر ۲۰۰۰ متری دانشگاه توصیه های عمرانی و تاسیساتی خود را ارائه نمود.
این واحد دانشگاهی قریب به ۶۵۰۰۰ متر مربع فضا آموزشی و پژوهشی و رفاهی دارد و از فضای سبز غنی و مفرح ۱۷۰۰۰۰ مترمربع نیز برخوردار است.