نام پرتو افکن خلیج فارس ، نامی گرانسنگ و جاویدان برای جهانیان تا ابد خواهد بود .

دکتر حسین عباسپور رییس  واحد دامغان در مراسم بزرگداشت روز ملی خلیج فارس :
مراسم بزرگداشت روز ملی خلیج فارس به همت تشکل اسلامی –سیاسی دانشجویی ایران اسلامی فردا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد .
دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور در جمع دانشجویان ضمن تشکر از اعضای فعال تشکلهای دانشجویی بیان داشت : همانگونه که مستحضرید روز ملی خلیج فارس با تصویب شواری عالی انقلاب فرهنگی به تقویم ایران اضافه شد . شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به هدف قراردادن هویت فرهنگی و تاریخی ملت ایران از سوی ایادی استکبار جهانی بخصوص برخی از کشورهای همسایه وتلاش آنان برای تحریف نام تاریخی خلیج فارس ، به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی، روز اخراج پرتغالی ها از تنگه هرمز را به عنوان روز ملی خلیج فارس نامگذاری کرد .
رییس واحد دامغان همچنین ادامه داد : نام پرتو افکن خلیج فارس ، میراث گراسنگ ایرانیان باستان است . میراثی گه ایرانیان آزاد اندیش روزگار کهن برای فرزندان خود به یادگار گذارده اند تا مایه فخر و مباهات نسل های بعدی باشد . عده ای معتقدند: خلیج فارس گهواره تمدن عالم یا خاستگاه نوع بشریت است ؛ که البته به نظر من بسیار زیبا و هوشمندانه بیان شده است .
دکتر عباسپور در ادامه با تأکید بر اینکه فکر بچه گانه تحریف نام خلیج فارس به خلیج عربی با تحریک امپریالیسم جهانی و دشمنان اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی پر رنگ تر شده است، اضافه کرد : دشمنان جمهوری اسلامی ایران با زیر سئوال بردن نام خلیج فارس، به بیداری اسلامی ملت ایران و سایر ملت های آگاه جهان توهین کردند . البته به لطف خداوند و رهبری کریمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب و اعتقاداتی که ریشه در رگ  و پوست و باورهای اسلامی ملت ایران دارد، دشمنان حتی اگر در ذهن به فکر فتنه هم باشند با تمام قوای علمی و تجهیزاتی در مقابل آنان خواهیم ایستاد  که این نیز نمونه ای بارز از بیداری اسلامی است که امروز شاهد آن هستیم . رییس واحد دامغان در خاتمه صحبتهای خود به بحث پیرامون انتخابات و حضور حداکثری مردم و قشر فرهیخته انقلاب پرداخت و بیان کرد:کانونها و تشکلهای دانشجویی بایستی با ایجاد فضای باز و قانونمند به تحلیل و بررسی وقایع اجتماعی و سیاسی بپردازند . مهمترین واقعه پیش رو که به اعتبار آن مقام معظم رهبری سال ۹۲ را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام نهادند ، موضوع انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا در ۲۴ خرداد سال جاری است، که انتظار است ان شاء الله قشر فرهیخته دانشجو ، تشکل های سیاسی و بسیج به خلق حماسه سیاسی تأثیر گذار کمک کنند  تا اینکه کرسی ریاست جمهوری به فردی لایق و شایسته واگذار شود و در پی آن رشد ، توسعه و ترقی کشور را در تمامی ابعاد بیش از پیش شاهد باشیم .در پایان از فعالان حوزه تشکلهای دانشجویی واحد دامغان تقدیر و جوایزی به رسم یادبود به آنان اهدا شد .