نشست اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان درواحد دامغان

دکتر واعظی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان :
توجه به آمایش استان سمنان و قابلیت های اقلیمی – اجتماعی و فرهنگی در برنامه ریزی استراتژیک واحدها و مراکز آموزشی
دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان
نشست اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور دکتر غلامحسن واعظی معاون هماهنگی استان ، حجت الاسلام و المسلمین کهساری رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای استان ، روسای واحدها و مراکز آموزشی استان و  کارشناسان برنامه وبودجه واحدهای دانشگاهی به میزبانی واحد دامغان برگزار شد .
در این جلسه برنامه استراتژیک واحدهای دانشگاهی و نیز نمودار سازمانی پیشنهادی واحدهای استان مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت. غلامحسن واعظی ضمن اشاره به وضعیت واحدها و مراکز آموزشی در سطح استان سمنان، ملاحظات اساسی در شیوه نامه اجرایی، بازنگری و اصلاح برنامه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی را که در ۹ بند از سوی سازمان مرکزی ارسال شده بود را مورد توجه قرار داد و مقرر گردید واحدها و مراکز آموزشی برنامه عملیاتی خود رادر قالب سه دوره شش ماهه تا پایان سال ۱۳۹۴ ارائه نمایند .
معاون هماهنگی استان سمنان در ا دامه صحبتهای خود بیان کرد : به منظور عملیاتی کردن بندهای بخشنامه سازمان مرکزی در خصوص برنامه ریزی استراتژیک بایستی از توسعه رشته های مشابه در سطح واحدهای استان و موازی کاری پرهیز نمود و نسبت به حذف
رشته های مشابه و توزیع منطقی رشته ها در سطح استان اقدام کرد. همچنین مقرر شد وضعیت اعضای هیئت علمی واحدها و مراکزی که سقف مجاز تدریس آنها تأمین نمی شود در کارگروه آموزش و تحصیلات تکمیلی مورد بررسی قرار گیرد .
واعظی در پایان صحبتهای خود به بهره برداری از تکنولوژی های نوین در راستای تسریع امور اجرایی و هماهنگی های لازم اشاره کرد و بیان داشت : استفاده از ویدئو کنفرانس بایستی جایگزین برگزاری جلسات حضوری شود و نیز دبیرخانه بدون کاغذ جایگزین دبیرخانه سنتی گردد که برای اجرای آن بایستی زیرساختهای لازم به لحاظ شبکه و امنیت از سوی شورای ICT و فن آوری استان ایجاد گردد .
در ادامه این جلسه نمودار سازمانی پیشنهادی واحدها و مراکز آموزشی استان با توجه به درجه آنها مورد بازبینی قرار گرفت که مقرر گردید نمودارهای سازمانی پس از اصلاحات و آماده شدن به دبیرخانه استان سمنان جهت تصویب ارائه گردد.