نشست علمی-تخصصی حقوقی با عنوان"معامله به قصد فرار از دِین"

در راستای سلسله نشست ها و برنامه های علمی – تخصصی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، نشست تخصصی معامله به قصد فرار از دین، با حضور اساتید و دانشجویان گروه حقوق خصوصی و جزا و جرم شناسی در تالار خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد .
در این نشست علمی علیرضا توفیق( مستشار دادگاه تجدید نظر استان سمنان)، دکتر سید حسین سادات حسینی، دکتر بهنام یوسفیان شوره دلی و دکتر مهدی ذوالفقاری از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، با حضور در جمع علاقه مندان به رشته حقوق به بررسی جنبه های حقوقی کیفری و رویه قضایی این مقوله پرداختند .
سخنران ویژه و اساتید حاضر در این جلسه که با استقبال چشمگیر دانشجویان حقوق نیز روبرو بود، پس از اتمام سخنرانی پاسخگوی سئوالات و شبهات ذهنی دانشجویان در خصوص موضوع این نشست علمی بودند.