نعمتی در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان عنوان کرد که امکان تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی این دانشگاه فراهم شد.

نعمت‌الله نعمتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره جزئیات امکان تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اظهار کرد: «برای نخستین بار در دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی کشور، طبق مصوبه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی را فراهم کرد.»

وی گفت: «بر اساس این مصوبه، دانشجویان پذیرفته‌شده در این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند به طور همزمان در دو رشته در واحد جامع دامغان ادامه تحصیل دهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: «به‌منظور کمک به این دسته از دانشجویان، تسهیلات ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه، امکان استفاده از مرخصی و سنوات، پیش‌بینی شده است. برای اعضای هیئت علمی که علاقه‌مند به کسب تخصص در رشته‌های جدید باشند نیز تخفیف و تسهیلات ویژه منظور خواهد شد.»

نعمتی خاطرنشان کرد:‌ «متقاضیان تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاهی می‌توانند با پرداخت شهریه مشروط بر وجود هر دو رشته در یک شهر به‌دلیل افت‌‌نکردن تحصیل دانشجویان، ادامه تحصیل دهند.»