نعمتی در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان عنوان کرد که امکان تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی این دانشگاه فراهم شد.

نعمت‌الله نعمتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره جزئیات امکان تحصیل همزمان در ۲ رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اظهار کرد: «برای نخستین بار در دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی کشور، طبق مصوبه شورای برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان امکان تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته تحصیلی را فراهم کرد.»

وی گفت: «بر اساس این مصوبه، دانشجویان پذیرفته‌شده در این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند به طور همزمان در دو رشته در واحد جامع دامغان ادامه تحصیل دهند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: «به‌منظور کمک به این دسته از دانشجویان، تسهیلات ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه، امکان استفاده از مرخصی و سنوات، پیش‌بینی شده است. برای اعضای هیئت علمی که علاقه‌مند به کسب تخصص در رشته‌های جدید باشند نیز تخفیف و تسهیلات ویژه منظور خواهد شد.»

نعمتی خاطرنشان کرد:‌ «متقاضیان تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاهی می‌توانند با پرداخت شهریه مشروط بر وجود هر دو رشته در یک شهر به‌دلیل افت‌‌نکردن تحصیل دانشجویان، ادامه تحصیل دهند.»

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم