نماینده دامغان: شهرستان دامغان شایسته توسعه خدمات بهداشتی و درمانی است.

نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی :

شهرستان دامغان شایسته توسعه خدمات بهداشتی و درمانی است.
دکتر عبدالرحمان رستمیان نماینده مردم شریف دامغان در مجلس شورای اسلامی بصورت سرزده از عملیات بهسازی بیمارستان برادران رضایی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بازدید کرد .
دکتر رستمیان طی این بازدید در جمع مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان حضور پیدا کرد و بیان داشت : پیشرفت­های در خور اعتنای واحد  دامغان با تصویب دانشکده داروسازی و واگذاری بیمارستان برادران رضایی به این واحد  دانشگاهی جلوه ای ویژه پیدا کرد.
رستمیان با توجه به نبود رشته های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و ضرورت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی گفت : در امور پزشکی و درمانی، باید بسیار سنجیده گام برداشت زیرا بحث بهداشت، مبحثی ظریف و بسیار مهم است که ضرورت دارد دانشگاه توجه خاص داشته باشد .
دکتر رستمیان همچنین بیان داشت : با توجه به مندرجات تفاهم نامه منعقده با دانشگاه علوم پزشکی سمنان شایسته است در بدو امر با ایجاد پلی کلینیک و یا دی کلینیک در توسعه خدمات درمانی دامغان تلاش کرد .
نماینده دامغان در ادامه افزود: با وجود بیمارستان ولایت ، احداث پلی کلنیک به منظور ارائه برخی خدمات تخصصی و ارائه خدمات و جراحی های سرپایی در مرکز شهر بسیار با ارزش خواهد بود که امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با بهره جویی از نیروهای متعهد و متخصص و جلب نظر مثبت آنان با ارائه این خدمات در راستای ارتقاء سطح بهداشت شهر گام بردارد ،که البته این مهم با توجه به روحیه خدمت که در مسئولین این واحد دیده می شود دور از دسترس نیست و حمایت همه جانبه از دانشگاه وظیفه جمعی مسئولان شهرستان و استان نیز می باشد .
معاون کمسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی رهنمود های خود اشاره کرد : امور بزرگ و مهمی همچون توسعه بهداشت و درمان نیازمند همت جمعی مردم است و ضرورت دارد عموم همشهریان خیرخواه دامغانی در این عرصه وارد شده و با ثبت خیر بنام  خود و عزیزان خود زمینه های رحمت و غفران الهی را فراهم سازند .
دکتر رستمیان همت عالی و تلاش درخور اعتنا دامغانی ها را ستود و اعلام داشت : در تمامی مناسبت های اجتماعی ،دامغانی ها ثابت کرده اند که مسئولین شهرستان را تنها نخواهند گذارد.