نماینده مردم دامغان در مجلس:

دانشگاه آزاد اسلامی به رشد علمی و فرهنگی کشور کمک شایانی کرده است

نماینده دامغان

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است؛ تاکید کرد: «این دانشگاه به رشد علمی و فرهنگی کشور کمک شایانی کرده است.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، ابوالفضل حسن بیکی در شورای اداری استان سمنان که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد، گفت: «دولت تدبیر و امید با وجود مشکلات اقتصادی و کمبود منابع، پروژه‌های زیادی را در سراسر کشور آغاز کرده است.»
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، برجام را توافقی مهم دانست و گفت: «در مدت کوتاه پس از برجام، سرمایه‌گذاری‌ها و کارهای زیربنایی بزرگی در کشور انجام شده است.»

وی با تسلیت ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و با بیان خاطره‌ای از وی گفت: «در دوران دفاع مقدس هر وقت آیت‌الله هاشمی به جبهه‌ می‌آمد؛ دکتر روحانی نیز با ایشان بود و به همین دلیل آنها را دوقلوها می‌نامیدیم.»
حسن‌بیکی دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان مولود انقلاب و یکی از خدمات ماندگار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دانست.
وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی با فراهم کردن فضا و بستر برای تحصیل جمعیت زیادی از جوانان ایرانی به رشد علمی و فرهنگی کشور کمک شایانی کرده است.»