همایش استانی اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به مناسبت روز بسیج اساتید در واحد دامغان

همایش استانی اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج اساتید در واحد دامغان برگزار شد . در این مراسم که با یادبود استاد شهید مصطفی چمران و گرامیداشت یاد و خاطره دانشمندان شهید هسته ای ایران در تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد همسر شهید مسعود علی محمدی در جمع اساتید بسیجی استان حضور پیدا کرد و به ذکر یاد و خاطره آن شهید بزرگوار پرداخت . در ابتدای این همایش  دکتر  حسین عباسپور رییس واحد دامغان ضمن خوشامد گویی به اساتید حاضر در جلسه از زحمات دکتر سعدالدین رییس بسیج اساتید استان سمنان تقدیرو تشکر کرد و بیان داشت : بسیار خرسندیم که در سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران که بنام روز بسیج اساتید مزین گردیده پذیرای شما فرهیختگان و اندیشمندان ، اساتید بسیجی در این واحد دانشگاهی هستیم . بسیج ماندگارترین اندیشه ی والای امام راحل بوده و هست و بی گمان موثرترین شاخصه انقلاب اسلامی در تمامی عرصه ها پس از ولایتمداری واعتقاد و التزام عملی به ساحت فخیم ولایت فقیه شجره طیبه بسیج است . رییس واحد دامغان در ادامه بسیج اساتید را زاده ارزش های مترقی که ریشه در اندیشه امام راحل داشته دانست  و بیان داشت : بسیج  با تأکیدات مقام معظم رهبری حمایت گردیده و با عطش علمی جان برکفانی راسخ که ملت بزرگ ایران را شایسته برخورداری از انرژی های روز آمد دنیای معاصر می دانند همراهی شده تا ایران امروز به نگاه کریمانه چمران و همت ها آبیاری شده و با کرامت شهیدان هسته ای بویژه اندیشمند شهید دکتر علیمحمدی ، نمودی جهانی پیدا کند . دکتر عباسپور در ا دامه صحبتهای خود به اهم فعالیت های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سال گذشته اشاره و تشریح کرد : واحد دامغان با راهکارها و تفکرات ارزشی در سازمان مرکزی و به یاری و توجه بی دریغ مسئولان گرانقدر سپاه در استان و شهرستان و البته میل و رغبت اساتید خود با سرپرستی دکتر نعمتی توانست مدافع جهاد علمی از طریق پرورش نیروی انسانی کارامد و معتقد باشد . بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سطح بسیج اساتید دارای ۱۳۷ عضو از اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو می باشد و در سال گذشته توانست ۴ حلقه علمی در سطح واحد و ۵ حلقه صالحین را در واحد تشکیل دهد . همچین شرکت در فعالیت های فرهنگی و ورزشی و اهتمام در حضور پر رنگ اساتید در جلسات فرهنگی و کسب رتبه برتر اقامه نماز و مسابقات قرآن و عترت و نیز کسب مقام قهرمانی مسابقات فوتسال بسیج اساتید استان سمنان گوشه ای از فعالیت های این حوزه در واحد دامغان می باشد . در ادامه این برنامه دکتر سعدالدین رییس بسیج اساتید استان سمنان نیز طی سخنانی ضمن پاسداشت مقام شهدای گرانقدر دکتر چمران و شهدای هسته ای ایران از خانواده استاد شهید دکتر علیمحمدی که قبول زحمت نمودند و در این جلسه شرکت کردند تشکر نمود و بیان داشت : شهید چمران به گواه دوستان خویش نمونه ای بارز از مردی بود که به موقع تشخیص می  داد و به موقع عمل می کرد . شهید چمران اهل ریا و زیورهای دنیوی نبود و هیچگاه از موضع قدرت با دیگران برخورد نمی کرد . یکی از همرزمان دکتر چمران از بی ریایی ، خلوص و هم سطح بودن او با دیگر بسیجیان هموراه یاد می کرد و او را الگوی همه بسیجیان و هم سنگرانش می دانست ، پس الان که پرچم بر دست شما اساتید بزرگوار است بایستی به تعبیر مقام معظم رهبری که فرماندهان این جنگ نرم شما هستید بایستی از این فرمانده بزرگ الگوبرداری نمایید . دکتر سعد الدین در ادامه به تشکیل بسیج اساتید در استان اشاره داشت و افزود : در راستای فرمایشات مقام معظم  رهبری و منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی بسیج اساتید استان سمنان در سال ۱۳۸۳ شکل یافت و در حال حاضر حدود ۹۰۰ نفر  از اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان عضو فعال این نهاد مقدس هستند که نیمی از این عزیزان دارای درجه دکتر ی و نیمی دیگر مربی هستند . در حال حاضر بسیج اساتید استان حول ۲ محور اساسی فعالیت های خود را متمرکز نموده است که شامل برنامه های کوتاه مدت برای اساتید و تشکیل حلقه های صالحین و برنامه های بلند مدت و تشکیل حلقه های علمی می باشد که این افتخار  را داریم که ۲۰ حلقه صالحین و ۲۰ حلقه علمی تاکنون در ۱۱ دانشگاه و مرکز آموزش عالی استان تشکیل شده است .سرکار خانم کرمی همسر شهید بزرگوار دکتر مسعود علی محمدی نیز با حضور در تریبون این همایش ضمن گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج اساتید و مقام شهیدان بزرگ انقلاب اسلامی بویژه شهیدان عرصه اندیشه و قلم بیان داشت : دکتر علیمحمدی یکی از اساتیدی بود که ادامه دهنده راه دکتر چمران بود . از دید بنده عاملی که حافظ انقلاب اسلامی تاکنون بوده است بسیج بوده است . امام راحل با بلند نظری که داشتند به موقع بسیج را راه اندازی نمود و می بایست گفت که بسیج زاده ذهن خلاق و اندیشمند امام راحل است که باید خلاقیت ایشان در تمامی امور بسیج سرلوحه کار بسیجیان قرار گیرد . شهید دکتر علیمحمدی همواره بر کوچک نشمردن دشمن تأکید داشتند و عقیده داشتند اگر دشمن کوچک فرض شود مطمئناً راه را می بازیم . امروز دشمن از طرق علمی و فرهنگی سعی در ضربه زدن به نظام دارد که بر همه اساتیر فرض است که جلوی نفوذ و پیشروی این عوامل را بگیرند . دشمن به روشهای متعدد می خواهد سد راه فعالیت های هسته ای شود و میداند هرجا جلوی این جریان را بگیرد و این جریان متوقف شود پیروز می شود ، پس ما مسئولیم که نگذاریم به این هدف شوم خود دست پیدا کنند و باید با وحدت و انسجام ملی خود سختی ها را تحمل کنیم تا ایران اسلامی را حفظ نموده و شاهد به ثمر نشستن زحمات اساتید ایرانی در تمامی زمینه های علم و تکنولوژی و فرهنگ در جهان باشیم . شهید علیمحمدی به این باور رسیده بود که دنش اندیشمندان ایران خواهد توانست دنیای علم را دگرگون کند و خود نیز همواره به تحصیل علم و تحقیق و پژوهش مشغول بود تا ایرانی سرفراز داشته باشیم . همسر شهید علیمحمدی ادامه داد : دکتر علیمحمدی انسانی مدبر بود و عقیده داشت انسان نباید بدون تدبیر حرفی را بزند تا آنجا که در محافل و مجالس علمی و فرهنگی از ایشان به عنوان عضو موثر و اصلی برنامه جهت اعمال نظر دعوت بعمل می آید .در ادامه برنامه کلیپ حضور رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایراندر منزل شهید علیمحمدی و نیز کلیپ خاطرات دکتر مصطفی چمران برای حاضرین نمایش داده شد و در انتهای مراسم از اساتید برتر بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان تقدیر شد .