همایش «جلوه ی جامع» به مناسبت «جامع شدن» واحد دامغان

برگزاری همایش «جلوه ی جامع» به مناسبت «جامع شدن» دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
با هدف قدردانی از زحمات موثرین در مسیر «جامع شدن» دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان،  همایش «جلوه جامع» با حضور شکوهمند استادان ، شماری از دانشجویان و کارمندان واحد دامغان در جمع صمیمی مسئولین سازمان مرکزی و مسئولین منطقه ده دانشگاه آزاد اسلامی و شهرستان دامغان در محل تالار خوارزمی این دانشگاه برگزار شد. دکتر حسین عباسپور «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان» در آغاز جلسه طی سخنانی به تبیین روند ارتقاء دانشگاه پرداخت و تلاشهای انجام گرفته در راستای تحقق کسب «رتبه جامع» را ستود. وی ضمن تشکر از مسئولان عالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه آقای دکتر فرهاد دانشجو، ابراز امیدواری کرد تا در سایه تلاش مضاعف تمامی دست اندکاران در جامعیت دانشگاه، شاهد موفقیت های روزافزون و پیشرفت های گسترده فرهنگی، علمی و آموزشی باشیم. دکتر عباسپور با اشاره به حضور تعدادی از روسای سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در این همایش، پاسداشت مساعی ارزشمند ایشان را وظیفه ای مهم برشمرد و بر نقش مهم  آنان در توفیقات مداوم دانشگاه تاکید نمود. در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین حسن ملک محمدی معاون امور مجلس دانشگاه به ایراد سخن پرداخت و با تبریک صمیمانه «جامع شدن» دانشگاه، دستیابی به این توفیق ارزنده را مرهون مساعی همه مسئولان بویژه ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی دانست و اضافه کرد: فرصت ارتقاء دانشگاه، یکی از موهبت های تاریخی برای رشد و توسعه دامغان است که باید از سوی کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان واحد، مغتنم شمرده شود. معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان توضیحاتی پیرامون موضوع تصویب و تاسیس ۳ دانشکده جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، تصریح کرد: رایزنی هایی با سرپرست وزارت بهداشت صورت پذیرفته است تا موانع موجود در راه تشکیل این دانشکده ها برطرف شود. معاون پارلمانی دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش به روایت مشهور نبوی (ص) درباره همت والای ایرانیان در علم آموزی اشاره نمود و گفت: آحاد دانشمندان و متخصصان دانشگاهی با اهتمامی شایسته در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ساختن کشوری الگو و پیشرو گام بر می دارند و مصادیق روشنی از عزتمندی ملت مومن و مسلمان را همواره در سراسر جهان به نمایش گذارده اند.  سخنران دیگر همایش «جلوه ی جامع»، امام جمعه دامغان بود. «آیت ا… سید محمود ترابی» ضمن تقدیر از خادمان علم و فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی، مراتب تشکر خود و آحاد مردم شریف دامغان را از عنایات دانشمند بسیجی آقای دکتر فرهاد دانشجو به این شهرستان اعلام داشت. سپس مهندس مرتضی علی آبادی «فرماندار شهرستان دامغان»، فعالیت های سترگ دانشگاه آزاد اسلامی را در اعتلای دانش و بینش اقشار مختلف، بسیار موثر دانست و جامع شدن واحد دامغان را به عموم دامغانی ها بویژه استادان و دانشجویان واحد دامغان تبریک و تهنیت گفت. تداوم بخش اجرای برنامه های متنوع در این مراسم به یادماندنی، گفتگو با روسای سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و ارائه خاطرات آنها از دورات تصدی مسئولیت دانشگاه بود که با استقبال فراوان شرکت کنندگان در همایش مواجه گشت. در بخش پایانی همایش «جلوه ی جامع»، با حضور حجت الاسلام ملک محمدی «معاون پارلمانی»، آقایان تقوی و رویایی «مدیران کل امور اداری و منابع انسانی و بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مظفری «رئیس منطقه ۱۰ دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان محلی، از روساء سابق و فعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و تعدادی دیگر از کارکنان و خانواده های ایشان، تقدیر و تشکر به عمل آمد. در این مراسم همچنین یاد و خاطره سه کارمند مهاجر که در توفیقات واحد دامغان نقش موثر داشته و رخ در نقاب خاک کشیده اند نقشبند همایش بود و از خانواده های ایشان تقدیر بعمل آمد.
شایان ذکر آنکه بنا به مندرجات مرقومه ۴۱۹۰۴۷/۶۷ مورخه ۳۰/۱۱/۱۳۹۱معاون محترم مالی اداری دانشگاه آزاد اسلامی ، تلاش و مساعی این واحد دانشگاهی به فضل و عنایت حضرت پروردگار به اتکا جمعیت دانشجویی – اندیشه متعالی استادان و تلاش کارکنان به ثمر نشسته و واحد دامغان با ارتقا درجه ، از بسیار بزرگ به درجه جامع دست یافت .