همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دامغان ، تدفین شهدای گمنام در واحد دامغان

همزمان با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرستان دامغان ، تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

با حضور فرماندار ، امام جمعه و مسئولان شهرستان دامغان ، جلسه ستاد برگزاری مراسم تشیع و تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تشکیل یافت .
در آغاز این نشست که در محل سالن اجتماعات فرمانداری دامغان بر پا شد ، مرتضی علی آبادی فرماندار شهرستان دامغان با اشاره به همزمانی برنامه با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اهمیت بزرگداشت مقام والای شهیدان بالاخص شهدای گمنام ، از اهتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در این خصوص قدردانی کرد . وی خاطر نشان نمود : تمامی دستگاه های اجرائی شهرستان دامغان باید کمال همکاری را در اجرای هر چه باشکوه تر این مراسم با ستاد برگزاری معمول دارند .
در ادامه حضرت آیت الله حاج سید محمود ترابی امام جمعه محترم شهرستان دامغان ، با تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان جهت تهیه مقدمات تدفین ۲ تن از شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی ، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء را وظیفه ای همگانی و همیشگی خواند و بر حضور پرشور و حماسی مردم در این مراسم تأکید کرد .
همچنین سرهنگ پاسدار سید محمد حسن مرتضوی فرمانده سپاه ناحیه دامغان به ارائه گزارشی از روند فعالیت های صورت گرفته برای اجرای این برنامه ارزشمند مذهبی پرداخت .
دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان هم در ابتدای این جلسه ، ضمن تشریح اقدامات و مساعی ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه و سایر حوزه های مرتبط به ویژه مساعدت و همراهی مشفقانه سپاه ناحیه دامغان ، به تبیین برنامه های دانشگاه درباره مراسم مذکور پرداخت و ابراز امیدواری کرد که مقارن با ایام کریمانه فاطمیه ، با حضور حماسی مردم شهید پرور شهرستان دامغان ، مراسمی در خور شان و جایگاه شهداء برگزار شده و فضای سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به حضور شهیدان متبرک گردد . در خاتمه رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان مراتب قدردانی خود را از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس اعلام داشته و یادآور شد ؛ کرامتی که امروز بواسطه تدفین شهداء مشمول حال این دانشگاه شده است ، بواسطه عنایات بنیاد حفظ آثار می باشد .
لازم به ذکر است که مراسم تشیع و تدفین ۲ تن از شهدای گمنام در محل دانشگاه آزاد اسلامی ، همزمان با سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) ، راس ساعت ۳۰/۱۰ صبح روز یک شنبه ۲۵/۱/۹۲ از محل میدان شهداء به سوی گلزار شهدای گمنام در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزارمی گردد .