وزیر آموزش و پرورش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان : نگاه به مدرسه باید به کلی دگرگون شود

نشست فرهنگیان شهرستان دامغان با دکتر حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در محل تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

حاجی بابایی ضمن تقدیر و تشکر از جامعه فرهنگیان دامغان و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان که میزبانی این جلسه را بر عهده گرفت بیان داشت : تحول بنیادینی در نقشه جامع علمی کشور طبق سند شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت که تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ آن با امضای ریاست جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگترین برنامه های آموزش و پرورش بوده است . این تحول در آموزش و پرورش شروع شده است و به امید پروردگار افقهای روشنی را پیش روی ما قرارخواهد داد.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در این سند سعی شده است که زیرساخت و پایه امور آموزشی کشور در آموزش و پرورش متحول گردد که یکی از اینها اجرای طرح ۳-۳-۶ بوده است ؛ اجرای این طرح با توجه به فعالیتهای کارشناسانه ای بوده است که توسط محققین و مسئولین صورت گرفت. برخی از کتابها نیز در این مسیر تغییر یافته زیرا محتوای کتابها با نیاز دانش آموزان و جامعه بایستی مطابقت داشته باشد لذا مشاهده گردید که کتابها از لحاظ تأثیر و محتوا سالیان متمادی است که ثابت بوده در این راستا با توجه به اقدامات کارشناسانه صورت گرفته ،برخی از کتابها در راستای بهبود سطح آموزشی تغییر کرد .

حاجی بابایی همچنین اضافه کرد که تعاریف دقیق و جامعی از مدرسه و نظام تعلیم و تربیت در این طرح گنجانده شده است برای مثال واژه معلم ، دانش آموز ،مدرسه و یا حتی نظام رتبه بندی فرهنگیان به طور دقیق تعریف شده است دراین تعاریف دیدگاه های اقشار مختلف جامعه نیز بررسی و لحاظ گردیده است . طبق این سند معلم شخصی است که فرصتی در کلاس درس دارد و فرصتی را نیز جهت انجام فعالیتهای پژوهشی مصروف می گرداند . همانطور که گفته شد فلسفه عمیقی در انجام تحولات در آموزش و پرورش وجود دارد که سعی شده است در این سند این تحولات بیش از پیش نمایان گردد .

وزیر آموزش و پرورش همچنین به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه به این سند اشاره کرد و بیان داشت : رهبر معظم انقلاب از سند تحول بنیادین را به عنوان نسخه شفا بخش آموزش و پرورش تعبیر نمودند ؛لذا با توجه به هدف تحول بنیادین که تغییر نگرش و نگاه به آموزش و پرورش است و مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )  فرمودند : تحول به معنای دگرگونی است و در آموزش و پرورش در برخی زمینه ها صد درصد دگرگونی باید حاصل شود این سند حداقل ۸ ماه در کمسیونی سه جانبه از حوزه ، شورای عالی انقلاب فرهنگی و آموزش و پرورش و پیش از آن ۸ ماه در شورای عالی آموزش و پرورش مورد بحث قرار گرفت و در نهایت طی ۸ ماه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید . اینجانب در اینجا از زحمات تمامی همکاران محترم و شما عزیزان که به پیشبرد اهداف سند آموزش و پرورش کمک می نمایید تشکر می نمایم .