پدر علم ژنتیک ایران، مهمان واحد دامغان

دکتر داریوش فرهود پدر علم ژنتیک ایران در جلسه دفاع دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک واحد دامغان حاضر شد و برای حاضران، از تجربه‌های خود سخن گفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر فرهود اساس کار در دانشگاه‌های دنیای امروز را وابسته به میزان علم و دانش‌اندوزی فراگیران معرفی کرد و گفت: «فراگیری علم و آینده‌نگاری، دو اصل رفیع در برنامه‌ریزی است و انسان باید هر روز چیز جدیدی یاد بگیرد و به کار بندد.»
دکتر فرهود به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در موضوع سبک زندگی اشاره کرد و افزود: «در دانشگاه باید شایسته سالاری به میزان علم  و اندیشه مرتبط باشد و دانش، حاکم واقعی محیط‌های دانشگاهی شود.»
وی با بیان اینکه دانشجویان باید در سن جوانی توانایی‌های خود را تقویت کنند، گفت: «من در ۱۹ سالگی به آلمان رفتم و تمام موفقیتم را مدیون برنامه‌ریزی، سخت‌کوشی و تلاش شبانه‌روزی هستم، و امروز برای ۱۰ سال آینده‌ام ،به روز برنامه‌ریزی می‌کنم.»
پدر علم ژنتیک ایران گفت: «دانشگاه‌ها در نسل نوین جهانی، دیوار ندارند و علم‌آموزی، توسعه‌ی جهانی یافته است و حضور در شهر دانش، باعث شده احساس بزرگی دو چندان کنم.»
فرهود افزود: «فضای مجازی و اینترنت، دورها را نزدیک و نزدیک‌ها را دور کرده است و بدون دخالت سازنده، روی تفکر انسان تاثیر گذاشته و حتی حافظه را نیز به خدمت گرفته است، به شکلی که خلاقیت و درخشش علمی را شاهد نیستیم.»
وی با بیان اینکه باید خط شکن بود و حرف جدید علمی زد، ادامه داد: «نسل اول دانش اندوزی، خردگرا و فلسفه محور بود و در نسل دوم، با توجه به رنسانس، دانشگاه‌ها پژوهش‌محور شدند و و در کنار آن، آموزش و پژوهش و کسب و کار هم رونق گرفت و امروز نسل سوم دانشگاه‌ها باید وابسته به توسعه دانش حرکت کنند و شایسته سالاری‌های مملکت باید به میزان علم و اندیشه‌ی افراد وابسته باشد.»
پدر علم ژنتیک ایران به سرعت حرکت علم در دنیای امروز هم اشاره کرد و گفت: «سرعت بالای تبادل اطلاعات و دانش باعث شده از علم روز فاصله بگیریم و معمولا به دانشجویان می‌گویم که وظیفه‌ی استادان پاسخ به سوالات شما نیست، بلکه رسالت واقعی ایشان آن است که در نسل دانش پذیر سوال ایجاد کنند.»