پذیرش بدون آزمون دانشجو در بیش از ۸۰ رشته‌گرایش تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

هدایت تحصیلی دامغان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی پس از ۳۵ سال خدمات برجسته آموزشی و پژوهشی به یک برند معتبر علمی تبدیل شده که داوطلبان می‌توانند با آسودگی خاطر این دانشگاه را انتخاب کنند و ادامه تحصیل دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر نعمت‌الله نعمتی که در جلسه مدیران گروه‌های آموزشی سخن می‌گفت؛ اظهار کرد: «واحد دامغان از دو نعمت ماندگار فضای آموزشی و نیروی متخصص علمی برخوردار است و به همین اعتبار به عنوان یکی از واحدهای مطرح دانشگاه آزاد اسلامی، توانسته نقش مهمی در آموزش عالی کشور داشته باشد.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دامغان به تجهیزات آموزشی روزآمد و تعدادی از کلاس‌های هوشمند این واحد اشاره کرد و گفت: «همراه با همکاران دانشگاهی تلاش کرده‌ایم شرایط ایده‌آل آموزشی را فراهم سازیم بنابراین داوطلبان می‌توانند برای ثبت‌نام اولیه به سایت www.azmoon.org مراجعه کنند و پس از دریافت دفترچه راهنما و آشنایی با رشته­‌های گوناگون و متنوع، دانشجوی واحد دامغان شوند.»

نعمتی افزود: «دانشجو سرمایه­ ایجاد فضای آموزشی است و با حضور دانشجو، موسسات آموزشی رونق دارند و از عمده وظایف واحدهای دانشگاهی ایجاد پایگاه‌های هدایت تحصیلی است تا با راهنمایی موثر به بخشی از توانمندی‌های متعدد دانشگاه آزاد اسلامی اشاره شود و نسل پویا و جویای دانش سرزمین‌مان به راحتی در یکی از این واحدهای دانشگاهی ثبت‌نام کرده و با ادامه تحصیل، میهن اسلامی را در برابر تهدیدهای اقتصادی و تحریم‌ها ایمن کنند.»

معاون آموزش واحد دامغان خاطرنشان کرد: «داوطلبان پس از انتخاب یکی از ۸۳ رشته‌گرایش تحصیلی در این واحد دانشگاهی می‌توانند در سایت، ثبت‌نام اولیه کرده و به منظور ثبت نام نهایی به حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان مراجعه کنند.»

نعمتی با بیان این مطلب که دانشجویان پذیرفته شده­ بدون آزمون، هیچ تفاوتی در میزان شهریه و سایر امور آموزشی و پژوهشی با سایر دانشجویان نخواهند داشت، عنوان کرد: «در واحد دامغان فقط رشته داروسازی در مقطع دکتری حرفه‌ای از طریق آزمون، پذیرش دانشجو دارد و ثبت‌نام بدون آزمون در همه رشته گرایش­ ها، جز داروسازی ممکن است.»

وی یادآور شد: «مدارک ثبت‌نام نهایی و دیگر اطلاعات لازم در سایت دانشگاه به نشانی www.damghaniau.ac.ir درج‌شده است.