پروفسور درویش میهمان ویژه نشست علمی «یک‌روز با معماری» واحد دامغان

چهره برجسته معماری جهان: زلزله اصل فراموش شده بسیاری از طرح‌های اجرایی است

معماری دامغان

پروفسور جهانگیر درویش به عنوان میهمان ویژه در نشست علمی «یک روز با معماری» دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان شرکت کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، نشست علمی «یک روز با معماری» با محوریت معماری پایدار و ضرورت به کارگیری علم سازه در طرح‌های معماری با حضور پروفسور جهانگیر درویش به عنوان میهمان ویژه در محل تالار دکتر کاتوزیان واحد دامغان برگزار شد.

درویش در این نشست، مدیریت زمان در اجرای پروژه‌های معماری را مهم دانست و گفت: «شرایط اقلیمی، اصول طراحی و ضرورت استفاده از دانش سازه از مهم‌ترین مولفه‌های اجرای یک پروژه معماری پایدار است.»

چهره برجسته معماری جهان افزود: «یکی از وظایف یک معمار خوب آن است که شرایط اقلیمی فضای طراحی را مورد تحلیل دقیق قرار دهد تا بتواند سازه باارزش و مفید خلق کند.»

درویش خطاب به دانشجویان معماری که پر شمار و مشتاق در جلسه حاضر بودند؛ گفت: «هیچ وقت از محدودیت‌ها نترسید و از آنها درس بگیرید که چگونه از کمندشان رها شوید و طرحی ماندگار را پایه‌ریزی کنید.»
درویش به ساختمان‌های امروزی اشاره کرد و با تاکید به رعایت قواعد سازه، یادآور شد: «زلزله اصل فراموش شده در بسیاری از طرح‌های اجرایی است که با ضعف تحلیل سازه روبه‌روست و بسیاری از برج‌های پایتخت در مجاورت بزرگراه‌ها با این مشکل مواجه هستند که ضرورت دارد برای پرهیز از وقوع حوادث به طور جدی علم سازه را در طرح‌ها دخالت دهیم.»