پیام دکتر میرزاده به مناسبت فرارسیدن سالروز شانزدهم آذر و بزرگداشت روز دانشجو

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی به مناسبت ۱۶ آذر ، ضمن تکریم و بزرگداشت روز دانشجو، تاکید کرد:  تلاش دانشجویان عزیز ایرانی که علی رغم همه کاستی ها و برخی تنگ نظری ها همچون ستاره ای در آسمان علم جویی، آزادی خواهی و ظلم ستیزی می درخشند ستودنی و مبارک است.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پیام دکتر حمید میرزاده آمده است:

"فرزندان عزیزم؛  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

فرا رسیدن شانزدهم آذر، روز دانشجو را به شما که امروز آینده ساز و فردا چهره پرداز ایران اسلامی هستید تبریک می گویم.

به روان پاک سه شهید راه ایستادگی در مقابل استعمار و استبداد، که خونشان در صحن دانشگاه ریخت و یادشان در ذهن دانشگاه ماند، درود می فرستم. این واقعه نشان داد دانشگاه در همه اعصار مظهر دانش و حریت بوده و خواهد بود.

اقدام رژیم استبدادی پهلوی در به خون کشیدن دانشگاه در سال ۱۳۳۲، نمادی است روشن از دشمنی دیرینه استبداد و استعمار با دانش و بینش و در عین حال پیروزی و نصرت نهایی مردم ایران در دو دهه بعد، با پیشتازی اهل علم در حوزه و دانشگاه نمونه ای واضح است از قدرت بی نهایت علم توام با ایمان. قدرتی که نه تنها سالیان سال استبداد و یکه سالاری داخلی را در هم شکست، بلکه هشت سال در مقابل دشمن خارجی و همه حامیانش ایستاد و از کیان کشور و عزت ملی ایران دفاع کرد.

دانشجوی ایرانی امروز نیز با تکیه بر همین قدرت، مسیر تولید علم و بومی سازی دانش را می پیماید و روز به روز کشور را به قله دانش و انسانیت نزدیک تر می سازد. تلاش دانشجویان عزیز ایرانی که علی رغم همه کاستی ها و برخی تنگ نظری ها همچون ستاره ای در آسمان علم جویی، آزادی خواهی و ظلم ستیزی می درخشند ستودنی و مبارک است.

یاد و خاطره همه شهدای دانشجو و دانشگاه، سه شهید روز دانشجو و شهدای هسته ای کشور را گرامی می دارم و برای همه دانشجویان و به خصوص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آرزوی موفقیت روزافزون در عرصه علم و ایمان دارم.

حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی"