کارگاه طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی (B.P) تاسیس شرکت یا موسسه دانش بنیان در واحد دامغان

برگزاری کارگاه آموزشی طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی (B.P) تاسیس شرکت یا موسسه دانش بنیان در واحد دامغان
به همت حوزه معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان کارگاه آموزشی طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی (B.P) تاسیس شرکت یا موسسه دانش بنیان، ویژه معاونان و مدیران پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد .
مدرس این دوره دکتر جاوید نوبخت وند عضو هیات علمی و مدیر مرکز رشد واحد مشهد، در این دوره آموزشی بیان کرد : شرکت دانش بنیان ، شرکت یا مؤسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل می‌شود و بر اساس شاخص‌های مورد نظر این آیین‌نامه، به تأیید کارگروه می‌رسد.
دکتر نوبخت وند همچنین ادامه داد: برنامه تجاری به زبان ساده عبارت است از توصیف جوانب مختلف فعالیت یک واحد تجاری، شامل نوع محصول، تقاضای بازار، نیروی کار و نیازهای مالی، فلذا تدوین برنامه تجاری از دوجهت برای یک واحد تجاری بااهمیت و سودمنداست. برنامه تجاری ابزاری کارامد و ضروری برای مدیریت سازمان است تا بداند درطول یک دوره زمانی معین چگونه واحد تجاری خود را مدیریت و اداره کند. تدوین یک برنامه تجاری مناسب به خودی خود بیانگر توان سازمان برای جذب سرمایه گذاران بالقوه است.
وی درخصوص زمینه های فعالیت شرکتهای دانش بنیان بیان کرد : از اهم این فعالیت ها می توان به انجام پژوهش های کاربردی و توسعها ی، ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای (خدمات علمی،‌ تحقیقاتی و فنی)، تولید محصولات با فنّاوری نوین(توسعه فنّاوری)، انجام خدمات نظارتی بر پروژه های پژوهشی، ‌اجرائی و مشاوره ای، ارایه خدمات توسعه کارآفرینی،  ایجاد مراکز رشد و خدمات ایجاد و توسعه کسب و کار،  ارایه خدمات توسعه محصول جدید و نیز ارایه خدمات ایجاد و توسعه خوشه های کسب و کار اشاره کرد .