کسب مقام سوم مسابقات پینگ پنگ گرامیداشت هفته دولت شهرستان دامغان توسط نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

یک دوره مسابقات پینگ پنگ، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت توسط اداره ورزش و جوانان شهرستان دامغان با حضور بیش از ۵۵ نفر از کارکنان ادارات دامغان در محل سالن ورزشی شهید فهمیده این شهرستان برگزار شد .

این مسابقات بصورت انفرادی و با شرکت نهادها و ارگانهای دولتی و نیمه دولتی در غالب یک روز برگزار شد . علی حدادگر نماینده تربیت بدنی و عضو هیئت پینگ پنگ شهرستان دامغان با اعلام این خبر به خبرنگار آنا گفت : اداره ورزش وجوانان شهرستان دامغان با همکاری هیئت پینگ پنگ شهرستان دامغان در هفته دولت بر آن شد که با برگزاری این مسابقات روحیه تعامل و همکاری و همچنین نیل به سمت ورزش را در کارکنان ادارات پرورش دهد. کارکنان ادارات به دلیل مشغله فکری و روحی زیادی که طی روزهای کاری دارند معمولاً زمانی را جهت رسیدگی به جسم خود نداشته که این موضوع در کشورهای پیشرفته با انجام حرکات موزون ورزشی اصلاح شده در ابتدای روز کاری و همچنین قبل از تعطیلات پایان هفته تا حدی مرتفع شده است . حتی انجام ورزشهای سبک البته نه بصورت حرفه ای همانند پینگ پنگ که نزد کارکنان محبوبیت خوبی هم دارد باعث افزایش روحیه و نشاط در آنان می گردد .

علی حدادگر در خصوص نتایج این مسابقات بیان کرد : در پایان این مسابقات آقای احمد صداقتی از مرکز بهداشت شهرستان دامغان به مقام قهرمانی دست یافت و آقایان سید علی امیرخلیلی از شرکت گاز به مقام دوم ، مهرداد طاهری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و امید عصری از شهرداری دامغان بصورت مشترک به مقام سوم این دوره از مسابقات نایل شدند .