گزارشی از تشکیل جلسه ستاد شاهد و ایثارگر در واحد دامغان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در جلسه ستاد شاهد و ایثارگر تاکید نمود:
یادگاران معزّز شهیدان باید سرآمد عناصر متعهّد و متخصص در نظام اسلامی باشند

به گزارش خبرنگار آنا در دامغان، جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی دامغان با حضور مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان و شهرستان، در این واحد دانشگاهی تشکیل یافت.
در ابتدای جلسه، دکتر حسین عباسپور «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان» با تبریک اعیاد ولادت باسعادت رسول اکرم (ص)، امام صادق (ع) و هفته وحدت، به فعالیت آموزشی خانواده های شاهد و ایثارگر در واحد دامغان اشاره کرد و افزود: این دانشگاه افتخار دارد تا ۴۱۹ نفر از جامعه ایثارگران در مقاطع مختلف آموزشی آن، تحصیل می کنند که تعداد ۶۰ نفر از این عزیزان، فرزندان شهداء می باشند.
وی ضمن تشریح گوشه ای از توفیقات ارزشمند دانشگاه طیّ سالیان اخیر، تصریح کرد: با استعانت از خداوند متعال، واحد دامغان در این سالها، رشد و توسعه بسیار خوبی یافته که دستیابی به چنین جایگاه رفیعی در بین مراکز آموزش عالی استان و کشور، ثمره تلاش محدّانه همکاران ما و حمایت همه جانبه مردم و مسئولان شهرستان است.
دکتر عباسپور با برشمردن فهرستی از اقدامات دانشگاه برای توسعه تحصیلات تکمیلی، گفت: از سال ۱۳۸۸ تاکنون، سه رشته دکتری در این واحد دانشگاهی، دانشجو می پذیرد و همچنین آمار دانشجویان از حدود ۴۰۰۰ نفر به افزون بر ۷۰۰۰ نفر رسیده و رشته های کارشناسی ارشد در واحد دامغان نیز از ۱۰ به ۴۵ عنوان افزایش پیدا کرده است و این درحالی است که برخی از رشته های دوره کارشناسی ارشد، به واسطه وجود توانمندی بالای آموزشی و پژوهشی، منحصراً در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان ارائه می گردد.
رئیس واحد دامغان به تاسیس و فعال شدن ۵ دانشکده فنی و مهندسی، علوم زیستی، علوم پایه، حقوق و کشاورزی در این دانشگاه جامع اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد تا در سایه تلاش های به عمل آمده و مساعدت مدیران ذیربط، دانشکده داروسازی هم به این مجموعه پویای علمی بپیوندد.
دکتر عباسپور با اشاره به تاکیدات حضرت امام خمینی (ره) در سپردن امور کشور به فرزندان شهداء، تصریح کرد: به یقین، فردای بهتر ایران اسلامی را متخصصان متعّهد می سازند و یادگاران معزّز شهیدان باید سرآمد عناصر متعهد و متخصص در نظام اسلامی باشند.
وی با قدردانی از همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران در تحقق اهداف ستاد شاهد و ایثارگر، از مساعی معاون دانشجویی واحد دامغان در راستای مرتفع نمودن مشکلات جامعه هدف، تشکر نمود و مراتب تداوم همکاری کامل دانشگاه با بنیاد را در حدود قوانین و مقررات مصوب دانشگاه، اعلام داشت.
در ادامه، سید رضا جزء مومنی «معاون دانشجویی دانشگاه و دبیر ستاد شاهد و ایثارگر واحد دامغان» به بیان گزارش مبسوطی از اقدامات این ستاد پرداخت و گفت: ایثارگران و خانواده معظم شهیدان با نگاه جدید مدیران دانشگاه آزاد اسلامی، مورد حمایت ویژه قرار دارند.
وی افزود: بیش از ۶۵ درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به تحصیل اشتغال داشته و بخش عمده ای از جامعه هدف ما، در همین مقاطع آموزش می بینند.
در بخش دیگری از جلسه، سید علی میرعلی اکبری «رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی دامغان» به تبیین شرح وظایف ستاد شاهد و ایثارگر پرداخت و نکاتی را در اینخصوص بیان داشت.
علی بقائیان «معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان» نیز طی سخنانی رسیدگی به امور تحصیلی فرزندان شهداء را یکی از فرامین حضرت امام خمینی (ره) دانست و با سپاس از اهتمام ویژه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به این مهم، خاطرنشان کرد: در جامعه دانشگاهی شهرستان دامغان، تعداد ۷۳۵ دانشجوی شاهد و ایثارگر حضور دارند که ۸  مرکز دانشگاهی و حوزوی، میزبان آنهاست.
وی اضافه نمود: استان سمنان به لحاظ تعداد نخبگان فعال در جامعه ایثارگری نسبت به کل جمعیت نخبگان کشور، از استانهای برتر به شمار می آید که این دستاورد، محصول جانفشانی و ایثارگری های رزمندگان اسلام در جبهه های نور است.